Vedeta de cinema Catherine Zeta Jones sustine ca este dependenta de un sandwich pe care l-a creat, perfect pentru silueta, dar pe care sotul sau, actorul Michael Douglas, refuza sa-l consume, informeaza mirror.co.uk.   La 37 de ani Ze
Vedeta de cinema Catherine Zeta Jones sustine ca este dependenta de un sandwich pe care l-a creat, perfect pentru silueta, dar pe care sotul sau, actorul Michael Douglas, refuza sa-l consume, informeaza mirror.co.uk.   La 37 de ani Zeta Jones uimeste prin silueta pe care o afiseaza. Conform starletei, reteta acestui succes vine din consumul de sandwich-uri: "Poate parea o prostie, dar imi mentin silueta cu sandvisuri cu somon afumat, paine neagra si chipsuri de cartofi". Actrita asezoneaza sandvisul cu suc de lamaie, sare si piper. DIVERGENTE. "Ca oricine, ma tarasc la sala de sport. Dar dupa ce termin exercitiile fizice pot manca mai multe sandvisuri", a adaugat actrita, mama a doi copii, Dylan, in varsta de sapte ani, si Carys, in varsta de patru ani. Sotul vedetei din "Masca lui Zorro", Michael Douglas, refuza sa manance un astfel de sandvis pentru ca este "scarbos". Catherine, care in tinerete a cantat cu Opera Nationala Engleza, a mai spus ca este fericita sa traiasca in insulele Bermude, pentru ca familia sa nu este hartuita de presa. Actrita recompensata cu un premiu Oscar pentru rolul din "Chicago" a adaugat ca se va intoarce pe scena, la Londra sau New York, candva in viitor, dar numai un rol foarte bun. Ea sustine ca i-ar place sa joace intr-un musical. Un astfel de film o va determina sa se rupa pentru o perioada de viata de familie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.