Hagi a obtinut trei remize consecutive cu Steaua, iar patronul a preluat initiativa transferurilor.

Regele Hagi nu a gasit inca mutarile cistigatoare pe dreptunghiul verde, ultimele meciuri disputate de Steaua in cantonamentul de la Mierlo terminindu-se cu remize. Luni seara a fost 1-1 cu AEK Atena, puternica formatie din Grecia, intarita in aceasta vara cu Rivaldo. De altfel, brazilianul de 35 de ani a deschis scorul pentru AEK. A profitat de comoditatea lui Radoi, a driblat doi aparatori stelisti si a reusit sa il invinga pe Cernea cu un sut din marginea careului. Steaua a ratat o mare ocazie de a egala sase minute mai tirziu, cind Neaga a lovit bara laterala. Egalarea a venit tot de la un jucator aflat la apusul carierei, Gurita (34 de ani), chiar in ultimul minut de joc. „O sa vedeti in timp o echipa Steaua puternica, agresiva, care va pasa bine. Rezultatele ma intereseaza mai putin acum", a declarat Hagi. In schimb, Becali a criticat jocul, dar a gasit circumstante atenuante: „Nu pot sa spun ca sint multumit. Eu nu pot spune ca sint multumit decit atunci cind cistig, dar a fost o perioada de acomodare".

Gigi Becali a urmarit si el evolutia „razboinicilor" si a decis ca ar mai fi nevoie de trupe pentru a-si satisface „pohtele". Finantatorul Stelei a anuntat ca va da patru milioane de euro pentru doi fotbalisti de valoare. „V-am spus ca anul asta nu o sa mai suport sa concurez cu Borcea si Copos si o sa vedeti in curind daca sint specialist sau nu la fotbal. Mi-au prezentat Hagi si Adi Ilie niste jucatori, i-am vazut pe caseta si am ales un coordonator si un virf. Daca astia doi nu vor fi jucatori de mare clasa, nu o sa mai deschid gura niciodata despre fotbal. De 20 de ani Steaua nu a avut un coordonator si un atacant ca acestia", a spus Becali, fara a oferi alte detalii decit comparatii abracadabrante cu Eto’o, Maradona sau Thierry Henry. Gigi Becali a declarat ca nu a auzit de portarul columbian Zapata: „La portari nu ma pricep. Eu sint expert la atacanti si mijlocasi. Nu stiu cine e Zapata", a spus Becali.

Astazi, Steaua va incheia turneul olandez cu un amical impotriva celor de la Willem II Tilburg, vineri fiind programat in Ghencea meciul de prezentare in compania belgienilor de la Charleroi.