"Se vede ca acest Tutala (n.r. - presedintele Daciei) a realizat in sfarsit ca a ajuns in prima divizie. Numai ca a prins intai lucrurile urate, adica mahalagismele si refularile de om tinut probabil acasa sub papuc, asa o fi vazut el ca ajungi celeb
"Se vede ca acest Tutala (n.r. - presedintele Daciei) a realizat in sfarsit ca a ajuns in prima divizie. Numai ca a prins intai lucrurile urate, adica mahalagismele si refularile de om tinut probabil acasa sub papuc, asa o fi vazut el ca ajungi celebru in fotbalul romanesc. Cum crede el ca l-as fi putut fura eu pe Andrade, daca nu mi-ar fi fost recomandat de cineva din anturajul jucatorului? De unde as fi stiut eu ca a venit nu stiu ce jucator la marea echipa din Mioveni? Andrade, care n-a stiut probabil in ce colt uitat de lume va ajunge, a vrut cu tot dinadinsul sa nu ramana acolo si sa vina la Rapid, altfel nu l-ar fi putut convinge nimeni sa plece din hotelul de unde se zice ca l-as fi rapit eu. E absurd sa fiu aratat cu degetul si, mai ales, de catre cine. Pe Tutala asta il astept sa vorbeasca dupa 28 iulie", a declarat Zotta. Sefii Daciei Mioveni acuza oficialii rapidisti ca l-au "furat" pe portarul brazilian Andrade, care pe 10 iulie a efectuat vizita medicala cu gruparea argeseana, fiind apoi luat de un oficial rapidist chiar din hotelul in care locuia la Pitesti. "L-am luat de la aeroport pe Andrade si l-am adus la Pitesti. Marti a efectuat vizita medicala, iar miercuri a fost luat de Zotta de la Rapid. L-am sunat imediat pe Copos, care ne-a spus ca el nu stie nimic de acest caz si doar Zotta ne poate da explicatii despre Andrade. Initial, si Zotta a zis ca el nu stie nimic, dar dupa ce i-am demonstrat ca l-a luat pe brazilian din hotel, a recunoscut razand si ne-a spus ca Andrade este deja in avion spre Elvetia. Zotta s-a purtat ca un hot de rand", a spus presedintele Daciei, Ion Tutala. Conducerea Daciei avea miercuri pregatit contractul si banii pentru Andrade, dar cand s-a dus la hotelul unde statea portarul brazilian, nu l-a mai gasit. Andrade a fost folosit la Rapid de antrenorul Cristiano Bergodi in meciul amical cu Sochaux, din Elvetia, scor 1-2. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.