La sase ani dupa atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001 din New York si la cateva saptamani dupa atentatele esuate de la Londra si Glasgow, presa americana publica o serie de informatii alarmante legate de felul in care potentiali teroristi din
La sase ani dupa atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001 din New York si la cateva saptamani dupa atentatele esuate de la Londra si Glasgow, presa americana publica o serie de informatii alarmante legate de felul in care potentiali teroristi din lumea-ntreaga intra legal pe teritoriul Statelor Unite, unde isi pierd usor urma.     EXEMPLE. Publicatia online World Net Daily afirma ca mai multe spitale de peste Ocean au acordat in ultimii sase ani vize de intrare unor asa-zisi medici din Pakistan si alte tari musulmane unde se afla celule Al-Qaida, precum si unor pretinsi pacienti din aceleasi zone, care solicitau medicilor americani tratamente gratuite pentru bolile lor. "Unele clinici au sponsorizat pacienti straini, ajutandu-i sa primeasca vize pentru SUA. Acestia nu au aparut niciodata la clinicile respective", scrie WND, oferind, ca exemplu, Centrul de sanatate Caster Eye din Beverly Hills, statul California. Medicii de aici au acceptat sa ajute doi pacienti - din Uganda si din Sri Lanka - sa urmeze tratamente in SUA. "Nici unul dintre acesti pacienti nu a venit la noi", a declarat medicul Diane Sylvester. WND aminteste in context des-pre doctorii musulmani implicati in atentatelor esuate din Marea Britanie, in urma cu mai multe saptamani. Doi dintre acesti medici au aplicat pentru vize B-2, pretextand ca vor sa lucreze in domeniu in SUA. Eforturile lor nu au avut nici un rezultat in SUA.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.