Antrenorul AS Roma a cerut fanilor sa-l lase in pace pe Chivu, jucator pe care se bazeaza chiar daca acesta nu si-a prelungit contractul.

Ignorat de fani, tratat cu raceala de conducere, Cristi Chivu are totusi parte de sustinera la Ro
Antrenorul AS Roma a cerut fanilor sa-l lase in pace pe Chivu, jucator pe care se bazeaza chiar daca acesta nu si-a prelungit contractul.

Ignorat de fani, tratat cu raceala de conducere, Cristi Chivu are totusi parte de sustinera la Roma. Antrenorul Luciano Spalletti a declarat, ieri, in prima conferinta de presa inaintea sezonului 2007/2008, ca se bazeaza in continuare pe serviciile romanului Cristian Chivu, chiar daca fundasul nu si-a prelungit contractul cu gruparea italiana, informeaza "Il Romanista".

"Chivu este un baiat serios, iar acest lucru il vor vedea si fanii. Este un fotbalist foarte tehnic si important pentru echipa noastra. Sint fericit ca il am la dispozitie si ca a ramas, si voi conta in continuare pe el, pentru ca va juca la fel de bine ca si cum a facut-o in ultimii ani", a spus Spalletti.

Tehnicianul italian a explicat ca este posibil ca jucatorul roman sa fie folosit pe o alta pozitie in compartimentul defensiv, dupa ce clubul a efectuat unele transferuri. "Poate sa ramina pe aceeasi pozitie, dar el prefera sa joace pe centru, insa poate evolua pe mai multe posturi", a mai spus antrenorul.

Antrenorul Romei a comentat si relatia pe care o va avea Chivu cu fanii echipei. "Nu exista nici o problema. Singurul lucru care nu-mi place este ca suporterii nu pot asista la antrenamente, dar vom lucra in acest sens. Ei trebuie sa inteleaga ca el a fost corect fata de club. Eu am vorbit cu Cristian si am unele sperante, si nu ascult de alte voci", a mai explicat tehnicianul. "Nu pot sa spun absolut totul. Este un lucru care trebuie sa ramina intre mine si el. Impresarii fac si ei parte din sistem", a spus Spalletti, cind a fost intrebat daca poate da mai multe explicatii referitoare la refuzul lui Chivu de a se transfera la Real Madrid, dupa ce cluburile erau intelese in privinta sumei de transfer, care se ridica la 18 milioane de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.