Insa studiul arata faptul ca nu e nevoie ca toate hainele sau accesoriile din dulap sa fie "ultimul racnet". 35% dintre respondenti cred ca pantofii sunt accesoriul care trebuie sa fie la moda, un procent ce urca la 40% in randul femeilor. Romania se
Insa studiul arata faptul ca nu e nevoie ca toate hainele sau accesoriile din dulap sa fie "ultimul racnet". 35% dintre respondenti cred ca pantofii sunt accesoriul care trebuie sa fie la moda, un procent ce urca la 40% in randul femeilor. Romania se remarca, la acest capitol, printre tarile cu cel mai mare numar de persoane care cred ca e important sa ai pantofii la moda - 45%, fiind depasita doar de Rusia - 57%. Tot intr-un procent mare - 26%, romanii au nominalizat costumul pe lista accesoriilor obligatoriu la moda, acesta fiind cel mai mare procent obtinut in tarile incluse in studiu. Urmeaza pantalonii (22%), jeans-ul (15%), camasa/bluza (14%), palton (9%), rochie (8%), tricou/maiou (6%), geanta (5%) si cravata (2%). Jeansii, care au strans doar 15% din voturi in Romania, s-au clasat, totusi, pe locul al doilea in randul accesoriilor obligatoriu la moda, cu un total de 25% din voturi. Cei mai interesati ca pantalonii lor din blue jeans sa fie la moda sunt americanii (34%), olandezii (32%), danezii (30%) si belgienii (29%). (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.