Trei fani ai formatiei Rolling Stones sunt castigatorii unei intalniri fata in fata cu membrii trupei Rolling Stones, care va avea loc chiar inainte de concertul de astazi de pe stadionul Lia Manoliu. Cei trei sunt clienti Vodafone care au fost desem
Trei fani ai formatiei Rolling Stones sunt castigatorii unei intalniri fata in fata cu membrii trupei Rolling Stones, care va avea loc chiar inainte de concertul de astazi de pe stadionul Lia Manoliu. Cei trei sunt clienti Vodafone care au fost desemnati prin tragere la sorti in cadrul campaniei "Nerabdator sa-i vezi pe The Rolling Stones?", desfasurat intre 23 martie si 15 iulie. Trupa Rolling Stones a sosit duminica la Bucuresti si s-a cazat la hotel Hilton din centrul Capitalei. Membrii formatiei au venit de la Belgrad, unde au sustinut, sambata seara, un concert, ultimul de dinaintea show-ului din Romania. Concertul de la Bucuresti, la care sunt asteptati circa 60.000 de spectatori, face parte din turneul "A Bigger Bang", inceput in 2005. In deschidere vor canta Iris si The Charlatans. Pentru a facilita accesul publicului, portile stadionului Lia Manoliu se vor deschide la ora 16.00. Recitalul Iris va incepe la 18.00. Pentru concert au fost mobilizati aproximativ 800 de politisti si jandarmi, insarcinati cu mentinerea ordinii publice. Astfel, pentru fluidizarea traficului, pe strazile din apropierea locului de desfasurare a concertului, vor actiona o suta de agenti de politie de la Brigada de Politie Rutiera a Capitalei. De asemenea, pe teren vor fi trimisi politisti de la ordine Publica si de la Serviciul de Investigatii Criminale, pentru preveirea infractiunilor de natura judiciara. In total vor fi 400 de politistii. Totodata, pe teren vor fi trimisi 350 de jandarmi pentru asigurarea masurilor de ordine si siguranta publica. Pe durata spectacolului, in interiorul stadionului, in locuri special amenajate, va fi permisa comercializarea berii. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.