De la aceeasi data poate incepe si activitatea de publicitate si marketing a administratorilor de fonduri de pensii private obligatorii (pilonul II), autorizati de catre CSSPP. In acelasi timp, si administratorilor li se ofera posibilitatea parcurger
De la aceeasi data poate incepe si activitatea de publicitate si marketing a administratorilor de fonduri de pensii private obligatorii (pilonul II), autorizati de catre CSSPP. In acelasi timp, si administratorilor li se ofera posibilitatea parcurgerii tuturor etapelor de autorizare si avizare necesare inceperii activitatii in domeniul pensiilor administrate privat si inscrierii la startul perioadei de aderare. Totodata, demararea simultana a activitatilor de publicitate si marketing ofera conditii si sanse egale pe piata pensiilor private, precizeaza CSSPP. Norma mai reglementeaza conditiile de eligibilitate care trebuie indeplinite in vederea dobandirii calitatii de participant la un fond de pensii administrat privat, procedura pentru dobandirea sau incetarea calitatii de participant, actul cadru de aderare si procedurile de modificare a actului individual de aderare, de aderare initiala la un fond de pensii administrat privat si de validare si repartizare aleatorie a participantilor. Actul normativ a fost transmis spre publicare in Monitorul Oficial.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.