Sectorul european al bancilor de retail are nevoie de consolidare, pentru a deveni o tinta atractiva pentru preluari, a declarat directorul general al bancii americane JPMorgan Chase, Jamie Dimon, intr-un interviu acordat publicatiei germane Der Spie
Sectorul european al bancilor de retail are nevoie de consolidare, pentru a deveni o tinta atractiva pentru preluari, a declarat directorul general al bancii americane JPMorgan Chase, Jamie Dimon, intr-un interviu acordat publicatiei germane Der Spiegel, relateaza Mediafax. Absenta operatiunilor internationale de retail banking reprezinta o problema strategica importanta pentru JP Morgan, iar banca americana ar putea realiza achizitii in acest domeniu, posibil in Europa, a afirmat Dimon. JPMorgan Chase, a treia banca din SUA, a consemnat un profit de 4,8 miliarde de dolari in T1 pe fondul dezvoltarii operatiunilor de investitii bancare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.