Documentul privind sursele de finantare pentru majorarea pensiilor a fost finalizat, iar premierul Calin Popescu-Tariceanu urma sa i-l transmita ieri presedintelui Traian Basescu, dupa cum a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Camelia Spataru
Documentul privind sursele de finantare pentru majorarea pensiilor a fost finalizat, iar premierul Calin Popescu-Tariceanu urma sa i-l transmita ieri presedintelui Traian Basescu, dupa cum a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Camelia Spataru. Aceasta declaratie a fost facuta dupa ce presedintele Traian Basescu a solicitat Guvernului sa accelereze elaborarea documentatiei privind legea pensiilor, a anuntat purtatorul de cuvant al Presedintiei Valeriu Turcan. "Presedintele invita Guvernul sa accelereze elaborarea documentatiei din care sa rezulte capacitatea de finantare integrala, pe termen lung, a maririi pensiilor. Avand in vedere ca elaborarea documentatiei dureaza atat de mult, este evident ca, pana la interventia presedintelui, aceasta fundamentare nu a existat nicio secunda", se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.