Aflati in plina campanie de pregatire pentru obtinerea vizelor olimpice de Beijing, poloistii romani incearca din rasputeri sa tina pasul in Liga Mondiala cu cele mai galonate echipe ale lumii, din seria noastra facand parte toate echipele care s-au
Aflati in plina campanie de pregatire pentru obtinerea vizelor olimpice de Beijing, poloistii romani incearca din rasputeri sa tina pasul in Liga Mondiala cu cele mai galonate echipe ale lumii, din seria noastra facand parte toate echipele care s-au clasat pe podium la Mondialele din Australia, Croatia, Ungaria si Spania, precum si incomoda grupare a Rusiei, vesnic abonata in lupta pentru medalile competitiilor de anvergura. Si daca la primul turneu preliminar desfasurat la Budapesta, in bazinul olimpic de pe Insula Margareta, tricolorii au reusit sa invinga doar Rusia, cu 9-8, pentru ca in disputele cu celelalte competitoare sa aiba parte si de ghinion, ratand sansa de a obtine puncte importante in meciurile cu Spania (n.n. - scor 7-8, cu gol primit in ultimele secunde) si Croatia, acum, la Portugalete, Hagiu&Co. si-au propus sa realizeze macar o surpriza. Mai ales ca au revenit in echipa fundasul Kalman Kadar, centrul Gheorghe Dunca si tanarul Tiberiu Negrean, primul dupa o accidentare mai veche, iar ceilalti doi dupa activitati scolare. "Important este ca atmosfera in echipa este foarte buna. Am avut meciuri foarte bune in Ungaria si puteam obtine mai mult, dar greselile ne-au costat scump. Sper ca in Spania sa avem aceleasi evolutii si, de ce nu, sa reusim cateva surorize", a spus Hagiu, adaugand ca programul meciurilor este urmatorul: cu Rusia (miercuri, ora 19.30), cu Croatia (joi, ora 21.00), cu Ungaria (vineri, ora 19.30) si cu Spania (sambata, ora 13.30). Reamintim ca la turneul final din Germania se califica primele doua echipe din grupele europene, FINA punand la bataie si premii consistente in valoare totala de 347.500 de dolari, iar echipa care va intra in posesia trofeului va obtine si calificarea la JO 2008.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.