Producatorul de hartie si celuloza Celhart Donaris Braila intentioneaza sa-si majoreze capitalul social cu 3,7 milioane de euro si sa contracteze un imprumut de pana la doua milioane de euro de la Piraeus Bank Romania, a anuntat ieri compania. Action
Producatorul de hartie si celuloza Celhart Donaris Braila intentioneaza sa-si majoreze capitalul social cu 3,7 milioane de euro si sa contracteze un imprumut de pana la doua milioane de euro de la Piraeus Bank Romania, a anuntat ieri compania. Actionarii companiei au aprobat, la adunarea generala din 12 iulie, garantarea creditului cu activele companiei, potrivit unui comunicat Celhart. Totodata, investitorii au aprobat dizolvarea si lichidarea companiei Transformare Paper CD-MMP din Braila, unde Celhart Donaris detinea 50% din capital, datorita imposibilitatii realizarii obiectului de activitate. Celhart Donaris nu mai produce hartie scris tipar, aceasta fiind materia prima indispensabila functionarii firmei Transformare Paper CD-MMP.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.