Meteorologii au atentionat ieri cu codul galben autoritatile din aproape intreaga tara asupra caniculei ce va lovi majoritatea regiunilor Romaniei in perioada 17 - 22 iulie, insistand asupra a noua judete care, pentru zilele de 19 si 20 ale lunii, au
Meteorologii au atentionat ieri cu codul galben autoritatile din aproape intreaga tara asupra caniculei ce va lovi majoritatea regiunilor Romaniei in perioada 17 - 22 iulie, insistand asupra a noua judete care, pentru zilele de 19 si 20 ale lunii, au primit cod portocaliu.
Potrivit atentionarii meteorologice, in intervalul 17 - 22 iulie vremea va deveni "excesiv de calda in toate zonele". Astazi si maine in Banat, Crisana, Oltenia, Muntenia si in sudul si estul Moldovei, temperatura aerului va urca pana la 38 de grade.
De joi, situatia se inrautateste in judetele Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, dar si in Bucuresti, unde temperaturile ar putea ajunge pana la 40 de grade, indicele de confort termic temperatura-umezeala putand depasi pragul critic de 80.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.