Presedintele si vicepresedintele ANI vor depune juramintul pe 13 noiembrie.

Consiliul National de Integritate a aprobat regulamentul de organizare a concursului pentru ocuparea functiilor de presedinte si vicepresedinte ai ANI, precu
Presedintele si vicepresedintele ANI vor depune juramintul pe 13 noiembrie.

Consiliul National de Integritate a aprobat regulamentul de organizare a concursului pentru ocuparea functiilor de presedinte si vicepresedinte ai ANI, precum si comisiile de concurs, tematica si bibliografia. Dupa patru ore de dezbateri chinuite, 11 membri ai CNI (doi chiulind de la intilnire) au reusit sa voteze regulamentul. Desi nu erau la prima dezbatere pe marginea documentului, componentii Consiliului s-au impotmolit in formulari banale gen barem de corectare, semn distinctiv sau variante de subiecte. S-a ajuns chiar la propunerea de a introduce in regulament o definitie a semnului distinctiv, pentru a nu da posibilitatea candidatilor de a fura la examen cu ajutorul comisiei (compusa din cinci membri ai CNI).

In privinta termenelor, CNI a stabilit ca vineri, 22 iulie, sa fie facut anuntul privind declansarea procedurii de selectie a celor doi conducatori ai ANI. Urmeaza ca in 30 septembrie sa aiba loc examenul scris, iar pe 10 octombrie interviul. Pe 6 noiembrie, cistigatorii vor fi validati de Senat, iar pe 13 noiembrie vor depune juramintul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.