Reprezentativa feminina de baschet a Romaniei a capotat, sambata seara, in fata Suediei, cu scorul de 44-67, in cea de-a doua partida din grupa B a diviziei secunde din cadrul Campionatului European de tineret care se desfasoara in Lituania. Dupa ce
Reprezentativa feminina de baschet a Romaniei a capotat, sambata seara, in fata Suediei, cu scorul de 44-67, in cea de-a doua partida din grupa B a diviziei secunde din cadrul Campionatului European de tineret care se desfasoara in Lituania. Dupa ce in runda inaugurala au trecut de Irlanda, sambata, tricolorele n-au mai reusit aceeasi evolutie foarte buna si au fost nevoite sa se incline in fata Suediei, in ciuda eforturilor disperate ale "americancei" Marginean (23 p, 9 rec), din nou cea mai valoroasa jucatoare de pe teren. In urma acestui esec, Romania a coborat pe locul al treilea in grupa B, cu trei puncte, si are nevoie de inca o victorie in disputele cu Polonia (azi, ora 16.30) si cu Muntenegru (marti, ora 12) pentru a mai spera la accesul in prima serie valorica. Reamintim ca primele patru clasate din fiecare grupa se califica in grupa 1-8, iar finalistele competitiei vor promova in primul eselon continental. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.