Campania de achizitii a vicecampioanei pare, la prima vedere, una destul de reusita, cu nume precum Vatca, Badoi, Emeghara, Bicfalvi, Alexandru Iacob, Neaga sau polonezul Golanski. Numai ca posturile care au scartait in sezonului trecut, cele de mijl
Campania de achizitii a vicecampioanei pare, la prima vedere, una destul de reusita, cu nume precum Vatca, Badoi, Emeghara, Bicfalvi, Alexandru Iacob, Neaga sau polonezul Golanski. Numai ca posturile care au scartait in sezonului trecut, cele de mijlocas stanga, mijlocas coordonator sau stoper, au ramas in continuare descoperite.    "GAURI". Daca banda dreapta parca este un capitol rezolvat, cu Golanski, Nicolita si Badoi, extrema cealalta nu este acoperita decat cu jucatori defensivi, Petre Marin, Mihaita Nesu si Ifeanyi Emeghara. Singurul fotbalist ofensiv, capabil sa faca fata pe flancul respectiv ca mijlocas, este Gabriel Bostina, insa cu acesta antrenorul Gica Hagi pare sa aiba alte planuri. In lipsa unui mijlocas central, si mai ales dupa despartirea de Sorin Paraschiv, Hagi intentioneaza sa-l aseze pe Bostina in spatele varfurilor, iar in stanga pe Ochirosii, Gigel Coman sau Cristocea. De asemenea, indisponibilitatea de lunga durata a lui Sorin Ghionea lasa descoperit si locul in centrul defensivei, langa Dorin Goian. In afara lui Eugen Baciu lotul Stelei nu mai ofera la aceasta ora un alt fundas central de meserie. In amicalele sustinute in Austria si in Olanda, reprofilarea in aceasta zona a lui Ovidiu Petre nu a dat rezultatele asteptate. Aseara, Steaua a disputat al treilea amical al stagiului olandez, impotriva vicecampioanei Greciei, AEK Atena.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.