"Militarii" au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul amical disputat sambata cu echipa bulgara Litex Loveci, in cadrul turneului de pregatire din Olanda. Gica Hagi a inceput meciul cu Vatca - P. Marin, Ov. Petre, Baciu, Nesu - Badoi, Lovin, Croitor
"Militarii" au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul amical disputat sambata cu echipa bulgara Litex Loveci, in cadrul turneului de pregatire din Olanda. Gica Hagi a inceput meciul cu Vatca - P. Marin, Ov. Petre, Baciu, Nesu - Badoi, Lovin, Croitoru, Coman - Gurita, Iacob. Lovin a iesit accidentat inainte de pauza meciului cu bulgarii, fiind schimbat cu Radoi. Dupa pauza, Hagi a rulat tot lotul avut la dispozitie, inclusiv pe Nicolita, refacut dupa o accidentare. Steaua mai are de disputat doua meciuri amicale in Olanda, astazi cu AEK Atena si miercuri cu Willem pe 18 iulie. Ultimul amical inainte de debutul noului sezon va avea loc pe 20 iulie, pe stadionul din Ghencea, cu RSC Charleroi, ocazie cu care Steaua isi va prezenta lotul. Altfel, mijlocasul francez al lui Charleroi, Fabien Camus, a declarat ca este dorit in continuare de Steaua si ca de serviciile sale este interesata si Spartak Moscova. "Sunt doua cluburi care joaca in mod regulat in Liga Campionilor, dar vreau eu sa joc in Romania sau in Rusia? Nu stiu!", a precizat Camus, care a mai fost dorit de Steaua in vara trecuta si in iarna, dar a refuzat oferta. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.