Nimeresc din intimplare pe OTV si cad brusc intr-un cazan plin cu nervi in clocot. Pe ecran, in exclusivitate, Lavinia Sandru vitupera impotriva CNA-ului, care ar avea ceva cu postul lui Diaconescu. Cu hotarirea afisata a unuia care se


Nimeresc din intimplare pe OTV si cad brusc intr-un cazan plin cu nervi in clocot. Pe ecran, in exclusivitate, Lavinia Sandru vitupera impotriva CNA-ului, care ar avea ceva cu postul lui Diaconescu. Cu hotarirea afisata a unuia care se apuca sa darime Marele Zid Chinezesc cu ranga, juna Lavinia isi expunea apasat motivele: fusese ea prin tara si i se plinsesera sarmanii telespectatori ai OTV-ului ca statul se pune cu CNA-ul pe postul lor favorit, iar asta dovedeste lipsa de respect din partea autoritatilor fata de pasiunile lor televizuale. Iar Lavinia, spirit justitiar, se aseza haiduceste de-a curmezisul ca sa tina calea acelor hoarde ale CNA-ului care navaleau peste dorinta nevoiasilor de a afla daca fata transata si mincata de concubinul ei a fost doar prajita inainte sau si putin fiarta. Daca un politician a ajuns sa-si caute pe fata bazin electoral printre fanii lui Diaconescu, cred ca lucrurile au luat-o razna complet si spatiul de manevra al civilizatiei a ajuns o gaoace mustind de puroi resentimentar si de curiozitati de mahala. In cazul asta, macar sa merg si eu pina la capat si sa-i spun pe aceasta cale Laviniei Sandru ca telespectatorii OTV reprezinta partea cea mai de jos a electoratului, format din tate bovarice si cetateni turmentati, oameni pentru care Dumnezeu e un amestec de bioenergii si coliva, dragostea un cocktail de fluide corporale si replici din telenovele, iar politica, evident, o curva pe care o invidiaza fiindca nu le da si lor o parte din cistig.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.