In ciuda vremii caniculare, ieri la pranz era agitatie maxima pe "Lia Manoliu". Membrii echipei de productie erau "in grafic", dar munceau din greu pentru a pune la punct ultimele detalii legate de structura uriasei scene.     Directorul de productie al turneului A Bigger Bang este Dale Skjersen, un olandez blond, hotarat si foarte civilizat. De la el am aflat o serie de cifre impresionante si detalii privitoare la cel mai mare turneu mondial din toate timpurile. Astfel, scena are o structura de otel de 170 de tone, 62 m latime, 30,5 m adancime, 28 m inaltime si cantareste in total 300 tone. La ea lucreaza (zece ore pe zi) 300 de oameni, dintre care 200 sunt din intreaga lume (Marea Britanie, Olanda, Germania, Noua Zeelanda etc.), iar 100 sunt muncitori locali; se ridica in patru zile si se coboara in doua.     TREI SCENE. In acest turneu sunt trei scene, una la Bucuresti, alta se demonta la Belgrad (show-ul anterior) si urmatoarea se monta la Budapesta (pentru viitorul spectacol), costul de productie al unui concert Rolling Stones fiind de "aproape doua milioane". In ziua concertului se fac probe la impresionantele instalatii de sunet (250.000 de wati) si de lumini. Luminile sunt 443 in total, iar ecranul (High res LED wall) de 15x15 metri este cel mai mare utilizat vreodata intr-un turneu.     350 DE JANDARMI. La concertul din aceasta seara, unde sunt asteptati 60.000 de spectatori, vor fi luate masuri exceptionale de securitate. Pe langa cei 111 membri ai Rolling Stones Security Staff si politisti romani sub acoperire, pe stadion vor fi si 350 de jandarmi "pentru siguranta publicului spectator, precum si pentru restabilirea ordinii publice, in cazul tulburarii acesteia". Accesul publicului se va face intre orele 16:00 si 20:00, dupa care (atentie!) portile se vor inchide. Concertul Rolling Stones va incepe in jurul orei 21:00, va dura doua ore si va contine 19 piese, dintre care trei pe "scena mica".     Ronnie Wood In seara descinderii la Bucuresti, Ronnie, "pustiul" de la Rolling Stones, a "evadat" de la hotel pentru a degusta cateva dintre "delicatesele" bucatariei traditionale romanesti (rulada de cascaval, sul de ciuperci, invartitura de somon, mosorei de salau, branza de oaie, cascaval de Dobrogea, saramura de crap cu mamaliguta si ardei, muschi de vita intreg cu salata, placinte cu mar, placinte cu dovleac). Ronnie a baut vin rosu de Dealu Mare si tuica.