Primarul general Adriean Videanu a avut un weekend cu proteste din partea unor bucuresteni disperati ca vor ramane fara locuinta. Sambata, mai multe persoane - adulti si minori -, locatarii unui imobil de pe strada Orhideelor, l-au amenintat pe edil
Primarul general Adriean Videanu a avut un weekend cu proteste din partea unor bucuresteni disperati ca vor ramane fara locuinta. Sambata, mai multe persoane - adulti si minori -, locatarii unui imobil de pe strada Orhideelor, l-au amenintat pe edil ca se arunca de pe acoperisul cladirii daca aceasta va fi demolata pentru a se construi cunoscutul pasaj Basarab. Pentru executia pasajului se desfasoara lucrari de demolare a imobilelor expropriate si aflate in proprietatea Primariei Capitalei. Ieri, Videanu a venit la negocieri si i-a anuntat pe reclamanti ca vor putea ramane in cladire pana in luna octombrie. Edilul a declarat, la finalul intalnirii, ca oamenii in cauza incearca de 10-12 ani sa-si rezolve situatia locativa si nu reusesc. "Mi-au aratat adresele pe care le-au facut in decursul timpului. Cert este un lucru: in urma evaluarii documentelor, pana in septembrie-octombrie, cand este termenul in instanta cu proprietarul, nu se va atinge absolut nimeni de ei. Le-am comunicat acest lucru si a ramas ca, impreuna cu primariile sectoarelor 1 si 6 sa incercam sa gasim o solutie in conditiile legii", a precizat primarul general.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.