Intertoto - presa turca nu acorda romanilor nici o sansa Dupa ce s-a calificat fara probleme in turul 3 al Cupei UEFA Intertoto, trecand usor de bosniacii de la Slavija Sarajevo, Otelul este acum privita drept o victima sigura de turcii de la Tr
Intertoto - presa turca nu acorda romanilor nici o sansa Dupa ce s-a calificat fara probleme in turul 3 al Cupei UEFA Intertoto, trecand usor de bosniacii de la Slavija Sarajevo, Otelul este acum privita drept o victima sigura de turcii de la Trabzonspor.   FAVORITI. Comentand formatia pregatita de Petre Grigoras, cotidianul Fotomac a considerat, in editia sa de ieri, ca echipa din Galati este o echipa usor de depasit, mai ales ca cea mai importanta performanta din istoria clubului Otelul o reprezinta finala Cupei Romaniei disputata in 2004, pierduta in fata lui Dinamo. Concret, presa din Turcia considera ca in cele doua manse nu se pune decat problema scorului, fara sa existe pericolul ca Trabzonspor sa rateze calificarea. "Este suficient sa nu o subapreciezi pe Otelul", scrie un alt jurnal, Milliyet. Acelasi ton il foloseste si Fanatik, care precizeaza ca jucatorii lui Trabzonspor sunt optimisti in vederea accederii in turul 2 preliminar al Cupei UEFA, dupa ce in ultima faza din Intertoto au trecut la pas de albanezii de la Vllaznia, impotriva carora au marcat de zece ori in doua meciuri. "Trabzonspor mai are un singur obiectiv... Sa treaca de reprezentanta Romaniei, Otelul Galati, si sa ajunga in Cupa UEFA", spune Fanatik. Primul partida dintre Otelul si turcii de la Trabzonspor este programata sambata, urmand ca returul sa se dispute dupa exact o saptamana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.