Trupa Rolling Stones concerteaza astazi in Bucuresti, pe Stadionul National "Lia Manoliu". Turneul "A Bigger Bang" a poposit pe toate continentele si detine o serie intreaga de recorduri, de public, de incasari etc. Printre artistii care au cantat in
Trupa Rolling Stones concerteaza astazi in Bucuresti, pe Stadionul National "Lia Manoliu". Turneul "A Bigger Bang" a poposit pe toate continentele si detine o serie intreaga de recorduri, de public, de incasari etc. Printre artistii care au cantat in deschiderea concertelor din cadrul acestui turneu se numara Black Eyed Peas, Alice Cooper, Pearl Jam, The Smashing Pumpkins, Metallica, Alanis Morissette si Mötley Crüe. Trupa Iris va canta in deschiderea concertului de astazi, inaintea britanicilor de la The Charlatans. Rolling Stones au depasit de mult etapa de "record breakers" si stadiul de "legende in viata". Ei ofera publicului venit la concerte multe piese "clasice", dar cele noi sunt cel putin la fel de percutante. Pentru ca au inclus si Romania in turneul lor, Jurnalul National il declara pe vocalistul trupei, Mick Jagger, "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.