Rapid - Bergodi are dubluri pe toate locurile  Doar doi dintre jucatorii achizitionati in aceasta vara, muntenegreanul Bozovici si brazilianul Cesinha, par sa-si fi asigurat deja prezenta in primul unsprezece. In schimb, Rada, titular
Rapid - Bergodi are dubluri pe toate locurile  Doar doi dintre jucatorii achizitionati in aceasta vara, muntenegreanul Bozovici si brazilianul Cesinha, par sa-si fi asigurat deja prezenta in primul unsprezece. In schimb, Rada, titular in mandatul lui Razvan Lucescu, a iesit din schema.Folosit cu regularitate, atat la Dinamo, cat si la Poli Timisoara, in centrul compartimentului median, Stefan Grigorie a fost reprofilat de Cristiano Bergodi in mijlocas de banda stanga, jucatorul adus de la gruparea de pe Bega fiind preferatul italianului in detrimentul lui Perja.  In privinta celorlalte locuri din echipa, Cristiano Bergodi pare sa se fi hotarat, tehnicianul urmand sa mearga pe mana celor mai multi dintre jucatorii care erau titulari si pe vremea lui Razvan Lucescu. Sapunaru a castigat duelul cu Tamandare, Costin Lazar il va lasa pe banca pe Grigore, iar Mazilu va ramane varful de lance, in ciuda impresiei bune pe care a lasat-o camerunezul Boya in amicale. Paradoxal, desi aparea frecvent in primul unsprezece in formula cu trei fundasi, Ionut Rada pare sa nu mai aiba loc in garnitura de start cu patru fundasi, pe care a implementat-o Bergodi, cuplul de fundasi centrali ai Rapidului urmand sa fie format din Vasile Maftei si Marius Constantin. Portarul brazilian Andrade, pe care presedintele Daciei Mioveni, Ion Tutala, spune ca rapidistii l-au luat cu japca din curtea echipei proaspat-promovate, va fi in mod cert doar rezerva lui Dani Coman.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.