Blater, contra prelungirilor la CM si la CE Presedintele FIFA, Joseph Blatter, s-a declarat impotriva prelungirilor la meciurile care se disputa la campionatele mondiale si la cele europene. "La Copa America nu exista prelungiri si este o alegere fo
Blater, contra prelungirilor la CM si la CE Presedintele FIFA, Joseph Blatter, s-a declarat impotriva prelungirilor la meciurile care se disputa la campionatele mondiale si la cele europene. "La Copa America nu exista prelungiri si este o alegere foarte buna. E mult mai bine sa se treaca direct la loviturile de departajare", a declarat Blatter, care a mai adaugat: "De cand s-a scos regula golului de aur, cele doua reprize de prelungiri mi se par inutile si e posibil ca, pe viitor, acestea sa dispara".   Cristi Chivu semneaza azi, totusi, cu Internazionale Milano! Desi s-a prezentat ieri la pregatirile Romei, capitanul echipei nationale, Cristian Chivu, va semna astazi cu campioana en-titre a Italiei, Internazionale Milano. Surse oficiale sustin ca jucatorul roman va avea un salariu anual de 4,5 milioane de euro.   CFR CLUJ. Oficialii gruparii clujene au anuntat pretul biletelor la meciul de prezentare cu Benfica Lisabona, ce se va disputa sambata seara. Astfel, la tribunele A si B, un tichet va costa 50 RON, iar la peluze, 20 RON. Biletele vor fi puse in vanzare incepand de astazi, la casele stadionului din Gruia. Altfel, in ultimul meci de pregatire din cadrul turneului din Austria, trupa pregatita de Ioan Andone a remizat, 1-1, cu formatia ceha Victoria Plezn. Golul a fost inscris de Surdu, in minutul 76.   ARBITRI. Cu ocazia deschiderii cursului de instruire al arbitrilor si arbitrilor asistenti din lotul A, presedintele FRF, Mircea Sandu i-a amenintat pe cavalerii fluierului cu excluderea din activitate. "Sa va fie clar ca atata timp cat aveti sigla FRF sau FIFA in piept, nimeni nu accepta sa reprezentati alte interese decat cele ale jocurilor. Ne-am saturat sa mai fim besteliti pe greselile dumneavoastra. Gresiti, platiti. Daca ai facut trei meciuri praf, du-te tata si apuca-te de altceva", a spus Sandu, care a mai preconizat ca Romania va avea un arbitru in Top Class abia peste cinci ani.   UCRAINA. In derby-ul campionatului, disputat chiar in prima etapa a noului sezon, Sahtior Donetk, echipa pregatita de Mircea Lucescu, si Dinamo Kiev au terminat nedecis, scor 1-1. La "mineri", Razvan Rat a fost titular, iar Ciprian Marica a intrat dupa pauza, contribuind la golul egalizator reusit de Jadson.   AMICALE. Aflata in Austria, UTA a terminat la egalitate, 1-1, cu Steaua Rosie Belgrad, golul aradenilor fiind reusit de Mircea Ilie (a€™62). Divizionara secunda FC Brasov a remizat, scor 2-2, cu formatia elvetiana FC Zürich, intr-un meci disputat in Elvetia, golurile romanilor fiind inscrise de Sandor si Ilyes. Antrenorul Razvan Lucescu  a declarat: "Am facut un meci bun, chiar puteam castiga. Urmeaza un joc cu o echipa de amatori, dupa care vine partida cea mai dificila, cu francezii de la Strasbourg".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.