Antrenul a fost asigurat de o trupa de calusari si un taraf de lautari, motiv pentru social-democrati de a-si demonstra talentul de dansatori. Delegatii numeroase s-au succedat pe la sediu pentru a-si arata pretuirea fata de Mircea Geoana si pentru a
Antrenul a fost asigurat de o trupa de calusari si un taraf de lautari, motiv pentru social-democrati de a-si demonstra talentul de dansatori. Delegatii numeroase s-au succedat pe la sediu pentru a-si arata pretuirea fata de Mircea Geoana si pentru a ii oferi cadouri. Ion Iliescu i-a daruit un exemplar din cartea scrisa de el "Revolutie si reforma", forma bibliofila, si o sticla de vin de Cotnari. La moda anul acesta au fost icoanele, Geoana primind una din partea lui Nicolae Vacaroiu si alta din partea lui Ioan Munteanu. Cea mai numeroasa delegatie a venit din partea PSD Bucuresti, in frunte cu Marian Vanghelie, care si-a aratat astfel devotamentul fata de liderul PSD. (C.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.