Producatorul de obiecte sanitare Mondial SA, parte a grupului german Villeroy& Boch, a realizat in primele sase luni ale acestui an vanzari de 17,2 milioane de euro, in crestere cu 6,5% fata de perioada similara a anului trecut, a anuntat compani
Producatorul de obiecte sanitare Mondial SA, parte a grupului german Villeroy& Boch, a realizat in primele sase luni ale acestui an vanzari de 17,2 milioane de euro, in crestere cu 6,5% fata de perioada similara a anului trecut, a anuntat compania. "Cresterea se datoreaza dezvoltarii segmentului de wellness (n.r. - centre sportive si de intretinere), care anul acesta a inregistrat rezultate foarte bune, in special pe segmentul de lux", a declarat directorul companiei pentru Romania, Sorin Garz. Aproximativ 88% din totalul vanzarilor realizate in primul semestru reprezinta obiectele sanitare, produsele de pe segmentul wellness ocupa o pondere de 10%, diferenta fiind reprezentata de armaturi si mobilier de baie. Firma estimeaza pentru 2007 o cifra de afaceri de 33,4 milioane de euro si un profit de 2,3 milioane de euro. (F.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.