In a€™95 a castigat locul I la finala nationala a Elite Model Look si premiul special "Best Elegance" la finala mondiala a aceluiasi concurs, la Seul. Acesta reprezinta prima distinctie importanta obtinuta de o romanca la o competitie de ac
In a€™95 a castigat locul I la finala nationala a Elite Model Look si premiul special "Best Elegance" la finala mondiala a aceluiasi concurs, la Seul. Acesta reprezinta prima distinctie importanta obtinuta de o romanca la o competitie de acest fel. A fost doar inceputul unei cariere de succes in showbiz. Maine, Andreea Raicu sarbatoreste 30 de ani.   "Cred ca cea mai mare provocare profesionala, in cei 12 ani de cariera (nici nu stiu cand a trecut timpul!), a fost sa conving pe toata lumea ca nu sunt doar o fata frumoasa, ci si un bun profesionist de televiziune. Imi aduc aminte ce impact deosebit a avut trecerea mea de la «Stil» la «Reuniunea de clasa». Pur si simplu, oamenii au constatat atunci ca: Raicu vorbeste si, in plus, chiar gandeste! De atunci fiecare emisiune pe care am prezentat-o a insemnat o ocazie de a invata permanent lucruri noi, de a face inca un pas in cariera. Motto-ul meu in viata: succesul bazat pe compromis nu valoreaza nimic. Si stiu ca nu sunt singura care gandeste asa intre profesionistii televiziunii.   Secretul succesului? Sa muncesti mult si serios, sa fii mereu in forma si sa ai si putin noroc. Toate la un loc. Nu exista nici o concesie in acest sens. «Un stil de viata sanatos» nu e pentru mine o vorba-n vant. Cat mai multa miscare, cam asta e regula mea, de vreo patru ani incoace. Multa vreme mergeam la sala, dar nu lucram mai deloc, ma multumeam sa stau la discutii cu fetele. Acum nu concep o viata fara exercitii, am zile in care merg la sala chiar si de doua ori pe zi. Diete tin, dar destul de rar, doar atunci cand mi se pare mie - si prietenele mele asta si spun, ca doar mi se pare! - si ele constau in general in nemancatul seara. Altfel nu se poate. Ma consider o persoana foarte norocoasa. L-as mania pe Dumnezeu sa nu spun asta! E adevarat, am primit mult, dar pentru fiecare lucru a trebuit sa muncesc foarte mult, dar a meritat, pentru ca asa am reusit sa ma si bucur pentru el.   Daca ar trebui sa o iau de la capat, tot in televiziune mi-as dori sa lucrez. M-a prins «microbul». In rest, cel mai important lucru in viata mea este familia si sunt foarte bucuroasa ca pot sa am grija de mama si de bunica. Au fost mereu oaza mea de liniste, in vremuri de restriste, locul unde mi-am incarcat mereu bateriile. Nu uit niciodata ca banii iti ofera doar un anume confort si nu sunt solutia tuturor problemelor. In cazul meu sunt importanti in primul rand pentru ca asa pot sa am grija de familia mea. Am superstitia ca, daca vorbesc despre visele mele, ele nu se vor mai implini. Anul acesta imi doresc sa-mi incep si sa termin casa! Cred ca e cea mai mare dorinta a mea, evident dupa ce primesc sanatate si liniste!"


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.