Inainte de a fi plictisitor pana la deprimare, prelungitul caz Chivu degaja mai multe soiuri de bizarerie. Cu riscul de a parea malitiosi ori chiar lipsiti de patrotism remarcam in primul rand ca nu s-ar prea justifica interesul exagerat de mai deuna
Inainte de a fi plictisitor pana la deprimare, prelungitul caz Chivu degaja mai multe soiuri de bizarerie. Cu riscul de a parea malitiosi ori chiar lipsiti de patrotism remarcam in primul rand ca nu s-ar prea justifica interesul exagerat de mai deunazi al celor mai mari echipe ale continentului. Nimic de zis, resiteanul este un jucator valoros, dar parca nu intr-atat incat sa ajunga la Real sau Barcelona. Este suficient sa ne amintim puzderia de gafe, multe dintre ele demne de nivelul juniorilor, ori de desele sale accidentari care l-au tinut departe de teren cam o treime din perioada petrecuta pana acum la AC Roma, asta ca sa nu mai insistam asupra faptului ca despre una dintre aceste vatamari ale sale s-a spus ca a fost provocata intr-o discoteca din tara. In plus, el i-a mai deranjat pe suporterii romani in urma cu vreo doi ani cand, abia revenit dupa o lunga indisponibilitate, s-a apucat sa-l ocarasca in public pe fostul sau coechipier Cassano - un dobitoc de felul lui, ce-i drept -, lipsa de bun simt pe care fanii i-au reprosat-o instantaneu: "Tu vorbesti, Cristi, care esti mai mult accidentat?" Chivu s-a remarcat in primul rand prin charisma, volubilitate, degajare si printr-un fard de modestie, detalii care l-au facut in ochii publicului un individ simpatic si care au mai atenuat din marile erori pe care le comitea, cum ar fi cele din jenanta partida cu Manchester United, 1-7, in care el a fost mazeta meciului. Da, inainte de a fi o mare vedeta a fotbalului, el este un star al mass-media, lucru care, pare-se, a iscat toata aceasta galceava in jurul sau. Cat despre tot circul facut in acest timp de asa-zisul impresar Ioan Becali, zau daca intelegem de ce multi il mai acuza. Pai, a fost vreodata altfel ca sa mai surprinda pe cineva? Din nefericire, desele sale meschinarii s-ar putea repercuta negativ si asupra altor jucatori romani care ar putea ajunge in Italia sau Spania, chiar daca sunt ori nu impresariati de el.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.