Steaua - vicecampionii au remizat, 0-0, cu Litex Loveci In cel de-al doilea amical din stagiul efectuat in Olanda, la Mierlo, trupa lui Hagi a incheiat la egalitate, 0-0, cu echipa bulgara Litex Loveci. Astazi Steaua va intalni vicecampioana Gre
Steaua - vicecampionii au remizat, 0-0, cu Litex Loveci In cel de-al doilea amical din stagiul efectuat in Olanda, la Mierlo, trupa lui Hagi a incheiat la egalitate, 0-0, cu echipa bulgara Litex Loveci. Astazi Steaua va intalni vicecampioana Greciei, AEK Atena. Hagi a preferat sa inceapa cu o formula experimentala partida cu Litex, aliniind urmatorul "11": Vatca - P. Marin, E. Baciu, Ov. Petre, Nesu - Badoi, M. Croitoru, Lovin, G. Coman - V. Iacob, Gurita.   DEBUT. Dupa pauza, in minutul 55, la Steaua a debutat si polonezul Pawel Golanski, care l-a inlocuit pe Petre Marin, si a evoluat foarte bine in flancul drept al apararii. In afara internationalului polonez, in repriza secunda, pe teren au mai aparut Goian, Ochirosii, Emeghara, Dica, Radoi, Bicfalvi, Bostina, Nicolita si Neaga. De remarcat si prezenta lui Banel Nicolita, revenit dupa o accidentare la coapsa. "Acum ma simt foarte bine, nu mai am nici o problema medicala si sunt bucuros ca am jucat din nou", a declarat mijlocasul Stelei. Despre evoluta lui Golanski, antrenorul Gica Hagi s-a aratat multumit: "Golanski a jucat bine, sunt multumit de evolutia lui, insa se vede ca nu este pus la punct cu pregatirea fizica", a spus Hagi.   TRANSFERURI. Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a confirmat initierea dialogului cu echipa belgiana Charleroi pentru transferul mijlocasului central Fabien Camus: "Ne-am interesat despre situatia lui Camus". In replica, jucatorul celor de la Charleroi a declarat ieri: "Da, Steaua si Spartak Moscova se intereseaza de mine, insa nu m-am decis daca vreau sa evoluez in Romania sau in Rusia. Echipele din estul Europei joaca in Liga Campionilor". Tranzactia s-ar putea perfecta vineri, cu ocazia meciului amical dintre Steaua si Charleroi, de vineri.   Adversari ofertati Presedintele adversarei Stelei din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, Zaglebie Lubin, Robert Pietryszyn, a declarat ca Steaua a vrut sa achizitioneze doi fotbalisti ai formatiei sale: "Steaua ne-a contactat pentru portughezul Rui Miguel si pentru brazilianul Andre Nunes. Oferta pe care au inaintat-o era una foarte interesanta din punct de vedere financiar, atat pentru noi, cat si pentru fotbalisti, dar evident ca am refuzat-o", a declarat liderul gruparii poloneze.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.