In urmatoarele zile tara noastra se va mentine sub infuenta dorsalei calde de provenienta nord-africana, care va determina o vreme frumoasa, dar si deosebit de calda, caniculara la amiaza. Precipitatiile nu-si vor face simtita prezenta, iar acest luc
In urmatoarele zile tara noastra se va mentine sub infuenta dorsalei calde de provenienta nord-africana, care va determina o vreme frumoasa, dar si deosebit de calda, caniculara la amiaza. Precipitatiile nu-si vor face simtita prezenta, iar acest lucru va face sa fie si mai greu de suportat vremea calduroasa. De maine se vor inregistra 34... 35 de grade in Campia de Vest si Campia Romana, iar de marti mercurul termometrelor va urca si chiar va depasi 37... 40 de grade in majoritatea regiunilor tarii. Acest nou val de canicula este prognozat pentru intervalul 17-20 iulie, dar este posibil sa se prelungeasca cu 1-3 zile.   Pe litoral   Azi (luni): Vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla moderat. Maxime: 27°C... 29°C, iar minime: 20°C... 22°C. Temperatura apei marii va fi in jur de 21°C. Maine (marti): Vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Maxime: 27°C... 29°C, iar minime: 21°C... 23°C. Temperatura apei marii se va situa in jurul valorii de 21°C. Poimaine (miercuri): Vremea va fi calduroasa. Cerul se va mentine mai mult senin. Vantul va sufla slab pana la moderat. Maxime: 29°C... 32°C, iar minime: 21°C... 24°C. Temperatura apei marii va fi de 22°C... 23°C.   La munte   Azi (luni): Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat pe creste. Temperatura aerului va continua sa creasca usor. Maine (marti): Vremea va fi calda si frumoasa. Cerul va fi variabil ziua, mai mult senin noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat pe creste. Poimaine (miercuri): Vremea va fi calda. Cerul se va mentine mai mult senin. Vantul va sufla slab pana la moderat pe creste.    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.