Ne enerveaza faptul ca la fiecare jumatate de an, linia metroului usor 41 intra in reparatii, iar calatorii sunt obligati sa se inghesuie in cele cateva autobuze 641 puse la dispozitie pentru a lega Ghencea de zona de nord a Capitalei. Dupa ce ieri,
Ne enerveaza faptul ca la fiecare jumatate de an, linia metroului usor 41 intra in reparatii, iar calatorii sunt obligati sa se inghesuie in cele cateva autobuze 641 puse la dispozitie pentru a lega Ghencea de zona de nord a Capitalei. Dupa ce ieri, la inaugurare s-a plimbat cu tramvaiul in zona Titan, primarul Videanu ar fi facut bine sa "fi testat" si autobuzele neincapatoare.   Ne enerveaza ca nu toti politistii responsabili cu comunicarea catre opinia publica au duminica acelasi regim de lucru. Astfel, daca la Ministerul de Interne, IGP si Politia Capitalei se asigura un serviciu de permanenta, departamentul de relatii publice de la Politia de Frontiera sare din program sfarsitul de saptamana. Oare asa or face si granicerii?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.