Beckham incepe afacerile in SUA Fostul echipier al Realului Madrid, David Beckham ,a fost prezentat la noua sa echipa, Los Angeles Galaxy. In paralel cu activitatea fotbalistica, internationalul englez, alaturi de sotia sa, Victoria, intentioneaza s
Beckham incepe afacerile in SUA Fostul echipier al Realului Madrid, David Beckham ,a fost prezentat la noua sa echipa, Los Angeles Galaxy. In paralel cu activitatea fotbalistica, internationalul englez, alaturi de sotia sa, Victoria, intentioneaza sa deschida un lant de cluburi de noapte atat in SUA, cat si in alte tari. "Cluburile vor avea ca model «Soho House», din Londra, dar vor fi mai dinamice si mai exclusiviste. Este un plan pe doi ani", a declarat o sursa apropiata cuplului.   Hagi spune ca a fost unic pentru Turcia Antrenorul echipei Steaua, Gheorghe Hagi, a declarat pentru cotidianul Vatan ca in Turcia nu va mai veni un jucator precum el si ca singurul fotbalist despre care crede ca i se aseamana este Emre Belozoglu. Hagi a evoluat in Turcia la Galatasaray in perioada 1996-2001.   FIORENTINA. Plecarea lui Luca Toni la Bayern München a facut ca Adrian Mutu, desemnat cel mai bun "stranier" din Italia sezonul trecut, sa fie noul lider al echipei Fiorentina. Cotidianul "Il Giornale" a notat ca la reunirea Fiorentinei au fost prezenti 26 de jucatori. Pe data de 22 iulie, formatia italiana va disputa un meci amical la Timisoara, cu Poli, cu ocazia prezentarii lotului formatiei banatene in vederea noului sezon.   ROMA. Dupa aproape o luna de incertitudine in privinta viitorului sau, Cristi Chivu va fi prezent azi la reunirea actualei sale echipe, AS Roma. Conform Gazzettei dello Sport, internationalul roman va discuta in cantonamentul de la Trigoria cu oficialii gruparii romane privind un eventual transfer la Internazionale Milano. Fotbalistul Romei a fost unul dintre cele mai mediatizate personaje ale pietei transferurilor, fiind dorit, cu exceptia campioanei Italiei, de Real Madrid si FC Barcelona.   "U" CRAIOVA. In ultimul meci de pregatire desfasurat in turneul din Austria, Universitatea Craiova a invins cu scorul de 2-0 formatia Standard Liege, ocupanta locului 3 in ultima editie a campionatului belgian. Golurile trupei pregatite de Florin Cioroianu au fost inscrise de Prepelita (a€™15) si Stoianoff (a€™78). In minutul 81, olteanul Dananae a fost eliminat.   CCA. De astazi pana miercuri, Comisia Centrala a Arbitrilor va organiza cursurile de instruire pentru arbitrii si arbitrii asistenti din cadrul lotului A pentru sezonul 2007-2008. La cursurile teoretice vor participa si membrii corpului de observatori, la final urmand a fi programate testele fizice, care se vor desfasura pe Stadionul Tineretului. De asemenea, cursurile pentru loturile B si C se vor desfasura la Medias, in perioada 19-22 iulie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.