LOS ANGELES. Biserica Catolica din Los Angeles ar putea fi nevoita sa plateasca 600 de milioane de dolari pentru 500 de plangeri ale unor enoriasi agresati sexual de preotii pedofili. Avocatul victimelor, Ray Boucher, a declarat ca s-ar putea ajunge
LOS ANGELES. Biserica Catolica din Los Angeles ar putea fi nevoita sa plateasca 600 de milioane de dolari pentru 500 de plangeri ale unor enoriasi agresati sexual de preotii pedofili. Avocatul victimelor, Ray Boucher, a declarat ca s-ar putea ajunge la un compromis inaintea deschiderii procesului, dar a exclus ca vor fi platiti bani enoriasilor.   MARTORUL LUI LITVINENKO. Barmanul care l-a servit pe Alexandr Litvinenko, asasinat anul trecut la Londra, a fost distras cand presupusul ucigas l-a otravit pe fostul spion rus. Norberto Andrade (67 de ani), a povestit revistei Sunday Telegraph ca "s-a creat o diversiune" in timp ce servea ceai la masa la care se aflau Litvinenko, Andrei Lugovoi si Dmitri Kovtum. "N-am vazut ce s-a intamplat, dar se pare ca am fost distras deliberat", a spus Andrade.   ACTORUL-SPION. Actorul Laurence Olivier  a fost agent al serviciilor secrete din Marea Britanie, fiind recrutat la cererea fostului ministru Winston Churchill, se arata intr-o carte care va fi lansata, luna viitoare.   BAE. Departamentul american al Justitiei, care a deschis, in urma cu mai multe saptamani, o ancheta privind posibile acuzatii de coruptie in sanul companiei britanice de armament BAE Systems, solicita Londrei sa colaboreze. Potrivit Sunday Telegraph, raspunsul Londrei va reprezenta rezultatul primului test-cheie in relatiile dintre Statele Unite si noul Guvern britanic, condus de Gordon Brown.   CENTRALA INCHISA. Regimul de la Phenian a confirmat ieri inchiderea principalei instalatii atomice, de la Yongbyon. Sambata, nord-coreenii s-au intalnit, la Yongbyon, cu reprezentantii Agentiei Internationale pentru Energie Atomica, care au verificat centrala in care se afla un reactor cu o capacitate de 5 megavati, doua alte reactoare cu o capacitate mult mai mare, dar a caror constructie nu a fost finalizata, si un centru de tratare a plutoniului.    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.