Rapid - Sochaux 1-2
  A doua confruntare cu o echipa franceza si a doua infrangere pentru giulesteni in cadrul stagiului de pregatire pe care trupa lui Cristiano Bergodi il efectueaza in Elvetia, la Crans Montana. Invinsi mai in
Rapid - Sochaux 1-2
  A doua confruntare cu o echipa franceza si a doua infrangere pentru giulesteni in cadrul stagiului de pregatire pe care trupa lui Cristiano Bergodi il efectueaza in Elvetia, la Crans Montana. Invinsi mai intai de divizionara secunda Bastia (0-1), "alb-visiniii" s-au inclinat sambata seara, cu scorul de 2-1, si in fata lui FC Sochaux, detinatoarea Cupei Frantei.  Golul Rapidului a fost marcat de Maftei (a€™8), in timp ce pentru Sochaux au punctat slovenul Birsa (a€™43), din penalty, si Isabey (a€™78). Cristiano Bergodi a inceput jocul in formula: D. Coman - Sapunaru, Maftei, M. Constantin, Bozovici - Maldarasanu, C. Lazar, Grigorie - Cesinha, Mazilu, Burdujan. Dupa pauza au mai fost folositi: Andrade, Tamandare, I. Rada, Perja, N. Grigore, R. Stancu, Buga, Boya, Dobroiu si Raduta. Din cauza ca s-a ratacit, principalul actionar al Rapidului, George Copos, a ajuns la stadion cu intarziere si nu a putut urmari decat partea a doua a intalnirii. "Mi-a placut cum s-au miscat baietii, dar mai sunt cateva lucruri de pus la punct", a spus Copos. Giulestenii vor disputa astazi ultima partida de verificare, ei urmand sa intalneasca de la ora 19:30 formatia FC Fribourg, liga a doua elvetiana.   Obiectii Jucatorii rapidisti s-au aratat nemultumiti de conditiile ce le-au fost oferite in cantonamentul din Elvetia, ei plangandu-se de drumurile lungi pe care au fost nevoiti sa le parcurga pentru a disputa partidele amicale. "Nu se poate sa pieredem atat timp pe drum", au spus fotbalistii lui Bergodi in timp ce vizitau orasul Neuchatel, numai pentru jocul cu Sochaux, acestia parcurgand nu mai putin de opt ore cu autocarul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.