Autoritatile din Alba au rezolvat partial problemele femeilor din Romania: "Targul de fete" de pe Muntele Gaina este marca inregistrata. Ion Dumitrel, presedinte CJ Alba
Nici un dosar la Parchet
Purtatorul de cuvant al Parchetului General, Robert Cazanciuc, a precizat ca nu exista nici un dosar penal referitor la tranzactiile dintre Traian Basescu si Costel Casuneanu.
Fonduri europene si romanesti
Uniunea Europeana vine cu 19,2 miliarde de euro pentru programele operationale ale Romaniei, cofinantarea interna ridicandu-se la 5,5 miliarde de euro.
Liviu Dragnea, sef de campanie
Presedintele PSD a anuntat, ieri, ca seful de campanie al partidului pentru europarlamentare va fi Liviu Dragnea.
VORBA ANALISTULUI
"Trimiti copilul in tabara la Navodari, ti-l aduce la scara salvarea tocmai de la Predeal. Intri pe Autostrada soarelui si te trezesti pe Ailalta" - Rene PARSAN.
Militari pe Champs-Elysees
Militari romani din Regimentul 30 Garda "Mihai Viteazu"vor participa astazi la defilarea organizata la Paris cu ocazia Zilei Nationale a Republicii Franceze.
Intalnire la ANS
Saptamana viitoare, la sediul ANS, Octavian Belu, Ion Roman, si reprezentantii federatiilor se vor intalni pentru a incerca sa gaseasca o solutie privind pista de canotaj.
Scriitori romani tradusi
Volumul "Fericirea obligatorie" de Norman Manea a fost tradus in limba spaniola la editura Tusquets, iar "Nostalgia" lui Mircea Cartarescu a aparut in Bulgaria, la editura Faber-Print.
Laporta incantat de Milito
"Este un mare fundas, are multe calitati si poate fi un lider, din aceste motive l-am transferat de la Zaragoza. Imi placea mai mult decat Chivu", a spus presedintele Barcelonei.
La multi ani, Franta!
35 de militari din Regimentul 30 Garda "Mihai Viteazul" defileaza, astazi, pe bulevardul Champs-Elysées din Paris, in cadrul paradei traditionale organizate cu ocazia Zilei Nationale a Frantei.
Acuzatii de dupa gratii
Exista martori care pot da informatii despre relatiile comerciale ale unor societati si foruri israeliene, care au facut comert cu Iranul in perioada 1990-1993 - Nahum Manbar.
JUSTIFICARE
"Nu am facut in razboi mai mult decat au facut alte sute de mii de austrieci:
datoria mea de soldat"- Kurt Waldheim.
Masuri de weekend
Cristian David a solicitat Politiei Rutiere sa ia toate masurile preventive necesare pentru asigurarea conditiilor optime de circulatie pe traseele catre Litoral sau munte in weekend.
Oamenii pot uita amintirile neplacute
Creierul uman este dotat cu un mecanism care permite stergerea in mod voluntar a amintirilor traumatizante, potrivit unui studiu publicat in revista "Science".
Euro la pragul de 1,38 dolari
Euro a atins un nou maxim istoric in raport cu dolarul, depasind, pentru prima data, pragul de 1,38 dolari/unitate.
Farul a invins pe Nottingham Forest
"Rechinii" au trecut cu 2-1 intr-un meci amical de legendara trupa engleza care cucerea doua C1 in anii '70 si care acum se zbate in liga a treia.