Gheorghe Gheara, varul celebrului interlop Nicu Gheara, a fost arestat vineri in Romania si trimis in Italia cu un avion, ne-au confirmat surse din politia italiana. Gheorghe Gheara a ajuns in Italia in jurul orei 16.00. Acolo, el va fi judecat de po
Gheorghe Gheara, varul celebrului interlop Nicu Gheara, a fost arestat vineri in Romania si trimis in Italia cu un avion, ne-au confirmat surse din politia italiana. Gheorghe Gheara a ajuns in Italia in jurul orei 16.00. Acolo, el va fi judecat de politistii italieni pentru citeva dosare mai vechi care privesc posibile infractiuni savirsite in Italia.

Gheorghe Gheara, spun surse din politie, este patronul unui restaurant si al unui hotel din Bucuresti. El ar conduce o grupare de 20 de infractori, cu mai multe specializari. "Subordonatii" i-ar aduce lunar lui Gheorghe Gheara mii de euro, din furturi de carduri din bancomate, dar si din alte afaceri ilegale. Arestarea lui Gheorghe Gheara ar avea legatura, spun surse din politie, cu cea facuta la inceputul acestei saptamini, cind 18 persoane au fost arestate, in Romania si Italia, pentru clonare de carduri. Presa din Italia a relatat ca membrii gruparii cheltuiau in baruri si magazine de lux sumele fabuloase sustrase din aceste carduri. Potrivit presei din Romania, numarul doi dupa Nicu Gheara a fost partener cu omul de afaceri Cristian Sindie, considerat un apropiat al clanului Camataru.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.