Seful statului cauta solutii pentru stoparea scaderii natalitatii.

Presedintele Traian Basescu s-a lansat vineri, la Radio Romania Actualitati, intr-o pledoarie pentru cresterea natalitatii. "Trebuie sa stim sa stimulam femeile sa-
Seful statului cauta solutii pentru stoparea scaderii natalitatii.

Presedintele Traian Basescu s-a lansat vineri, la Radio Romania Actualitati, intr-o pledoarie pentru cresterea natalitatii. "Trebuie sa stim sa stimulam femeile sa-si tina sarcina si sa avem copii", a declarat seful statului. Stimularea mamelor are un scop precis, conform spuselor sale: "Sa nu mai avem probleme de scadere demografica". Basescu intelege motivul pentru care femeile nu ramin insarcinate: "Nevoia de cariera si nevoia materiala". In acest ultim caz, presedintele a indicat ca se impune un efort financiar din partea statului pentru stimularea femeilor fara posibilitati materiale. "Trebuie sa le dai confort material femeilor", a adaugat Basescu. El a avertizat ca fara astfel de masuri, in citiva ani populatia Romaniei va scadea la 15-16 milioane de locuitori.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.