Rapperul arestat de mai multe ori in ultimii ani pentru trafic de droguri nu are totusi voie sa paraseasca tara.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au hotarit joi sa inlocuiasca starea de arest preventiv a solistului Tudor Sisu, un
Rapperul arestat de mai multe ori in ultimii ani pentru trafic de droguri nu are totusi voie sa paraseasca tara.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au hotarit joi sa inlocuiasca starea de arest preventiv a solistului Tudor Sisu, unul dintre membrii trupei La Familia, cu interdictia de a parasi tara, potrivit NewsIn. In afara de Sisu, magistratii Sectiei I Penale au inlocuit masura arestarii preventive cu obligarea de a nu parasi tara si in cazul lui Ionut Zamfir, Vasile Costache, Amadeo Robertino Secu, Gigi Bucur, Alexandru Vasile si al lui Ionita Gheorghe. Decizia poate fi atacata totusi de Parchet cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti. Unul dintre martorii audiati la termenul de joi, Dragos Stefan Avram, judecat in stare de libertate, le-a spus judecatorilor ca s-a intilnit cu Sisu o singura data, atunci cind a cumparat droguri de la acelasi furnizor, mai informeaza NewsIn. Martorul le-a povestit magistratilor ca Sisu era insotit de "o domnisoara", consumatoare si ea, si ca, in momentul respectiv, solistului hip-hop nu ii ajungeau banii pentru droguri.

"Am fost de fata cind Sisu si-a luat droguri. Domnisoara care il insotea isi cumparase pentru ea, eu am cumparat pentru mine, iar el se certa cu ala ca nu avea destui bani. Eu am cumparat si am plecat, nu stiu daca Sisu a reusit atunci sa-si cumpere si el", a declarat Dragos Stefan Avram. El a mai spus ca nu a auzit de la nici un alt consumator ca Sisu ar vinde droguri. Mihnea Stoica, avocatul lui Tudor Sisu, a cerut judecatorilor punerea in libertate a clientului sau si inlocuirea starii de arest cu obligarea de a nu parasi tara. El le-a spus magistratilor ca membrul trupei La Familia nu prezinta pericol public si ca nu exista probe care sa ateste ca Sisu, odata eliberat, s-ar sustrage cercetarii sau ca ar comite noi infractiuni. Instanta a stabilit ca urmatorul termen va avea loc dupa terminarea vacantei judecatoresti, respectiv pe 6 septembrie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.