Studiu - Ce-si doresc femeile? Barbati cu muschi. Aceasta este principala calitate pe care o apreciaza femeile la partenerul lor. Pana de curand, studiile aratau ca pentru o femeie conteaza cel mai mult ca barbatul de langa ea sa fie
Studiu - Ce-si doresc femeile? Barbati cu muschi. Aceasta este principala calitate pe care o apreciaza femeile la partenerul lor. Pana de curand, studiile aratau ca pentru o femeie conteaza cel mai mult ca barbatul de langa ea sa fie capabil sa se angajeze intr-o relatie de lunga durata si sa aiba conturi grase in banca. Insa, conform unor cercetari recente, efectuate la Universitatea din California, se pare ca femeile nu sunt cu nimic mai prejos decat barbatii cand vine vorba de atractia fizica. Si femeilor le fuge mintea la un trup de barbat bine facut, cu patratele si posterior bombat, mai ales pentru o aventura de o noapte.  RELATII. Lucrurile se schimba cat priveste relatiile de lunga durata. In aceste situatii, femeile se feresc de intentiile "necurate" ale barbatilor sexy, pe care ii percep ca fiind agresivi si dominanti. De aceea, masculii cu un fizic de Adonis vor fi dati la o parte de femeile care vor o relatie serioasa, barbatii cu un aspect fizic banal avand mai multe sanse sa isi puna pirostriile. Mai ramane de studiat daca acesta este motivul pentru care tinerele de 18-20 de ani se "indragostesc" de barbati intre 45 si 50 de ani.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.