Probele scrise ale concursului national unic pentru titularizarea cadrelor didactice din Bucuresti au loc luni, in opt centre de examen, la test fiind inscrisi 3.725 de candidati, informeaza Inspectoratul Scolar al Capitalei. Examenele din cadrul con
Probele scrise ale concursului national unic pentru titularizarea cadrelor didactice din Bucuresti au loc luni, in opt centre de examen, la test fiind inscrisi 3.725 de candidati, informeaza Inspectoratul Scolar al Capitalei. Examenele din cadrul concursului national unic pentru titularizarea cadrelor didactice din Bucuresti au loc in perioada 12-16 iulie, conform Metodologiei si Calendarului privind miscarea personalului didactic din invatamintul preuniversitar.

In Capitala s-au inscris 3.725 de candidati, care vor concura pentru 682 de posturi titularizabile. Cele mai solicitate discipline sint limba si literatura romana, matematica, fizica, chimie si istorie. La nivel national sint 56.303 locuri vacante sau rezervate pentru concurs, dintre care sint titularizabile 11.157 - 5.811 in mediul urban si 5.346 in rural, iar netitularizabile 45.146.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.