Dupa multa lupta cu sine, dupa esecuri si sute de greseli pe care nu le mai putea repara, el reusise printr-un miracol sa descopere ce-si dorea.


Semanau ca doua picaturi de apa, si-a spus in sinea lui. Incet, incet, din dorinta de a
Dupa multa lupta cu sine, dupa esecuri si sute de greseli pe care nu le mai putea repara, el reusise printr-un miracol sa descopere ce-si dorea.


Semanau ca doua picaturi de apa, si-a spus in sinea lui. Incet, incet, din dorinta de a nu repeta greselile trecutului a lasat timpul sa decida. S-au mutat in garsoniera lui si un curcubeu ii colora viata din nou. Dragostea ei i se parea ireala, mai ales ca era prima dintre toate care ii purta de grija, fara ca el sa i-o ceara. Ii gatea, facea prajituri ca nimeni alta, calca, spala si facea curatenie cu zambetul pe buze. Un singur lucru i se parea ciudat, parintii lui o primisera calduros, sora lui aidoma, dar dupa o vreme tot nu se puteau apropia. Se respingeau cu cat incercau sa se atraga. Nu conta ca lor li se parea mai rece ca iarna si ca privirea pe care el o credea incarcata de iubire pentru ei era un turture de gheata. Au vandut garsoniera si au facut un imprumut la banca pentru un apartament de doua camere. Au muncit cot la cot si au inaugurat casa cu mare fast. A venit Craciunul, si ea si-a schimbat serviciul. La noua firma se sarbatorea evenimentul si, chiar daca era noua, a fost si ea invitata. Cum, necum a ajuns acasa cu ciorapii sfasiati, rochia despicata si duhnind a alcool. Cu calm, el a iertat-o. A doua si a treia zi, acelasi comportament. A urmarit-o cu inima sfasiata. Adevarul l-a izbit si abia a reusit sa-i faca fata. Viitorul planuit atent impreuna era scrum acum. Dupa o luna, ea si-a facut bagajele si a plecat alaturi de directorul firmei in strainatate. S-au despartit in termeni putin amiabili, si, cum apartamentul era trecut pe numele ei, cu greu a reusit sa-l vanda si sa-si ia banii pe garsoniera inapoi. Familia ei a renegat-o, el a slabit zece kilograme intr-o luna, si de atunci tot incearca sa o uite. Ce stie sigur este ca dupa trei luni, ea era abandonata de director in favoarea altei flori mai placut mirositoare si mai proaspete.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.