Liderii coalitiei de guvernare de la Sofia au stabilit vineri inlocuitorii ministrilor economiei si justitiei, care au demisionat, recent, in urma unor acuzatii de coruptie. Meglena Taceva, fosta adjuncta a ministrului Gheorghi Petkanov, care a demis
Liderii coalitiei de guvernare de la Sofia au stabilit vineri inlocuitorii ministrilor economiei si justitiei, care au demisionat, recent, in urma unor acuzatii de coruptie. Meglena Taceva, fosta adjuncta a ministrului Gheorghi Petkanov, care a demisionat invocind oboseala, va prelua portofoliul justitiei. Petar Dimitrov, seful comisiei pentru buget si finante a parlamentului, il va inlocui la ministerul economiei pe Rumen Ovcearov. Acesta a demisionat dupa ce a fost acuzat ca a incercat sa se implice intr-un dosar de coruptie. Socialistii isi pastreaza astfel portofoliul economiei, iar liberalii fostului rege Simeon de Saxa-Coburg vor avea ministerul justitiei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.