In ciuda aspectului sau de-a dreptul infricosator, Wendy este o catelusa blanda care i se asaza adesea stapanei sale in poala pentru a fi scarpinata pe spate. Wendy, care apartine rasei ogarilor, s-a nascut cu o anomalie genetica rara, aceasta determ
In ciuda aspectului sau de-a dreptul infricosator, Wendy este o catelusa blanda care i se asaza adesea stapanei sale in poala pentru a fi scarpinata pe spate. Wendy, care apartine rasei ogarilor, s-a nascut cu o anomalie genetica rara, aceasta determinand o crestere anormala a masei musculare. "Oamenii o compara adesea cu Arnold Schwarzenegger", povesteste stapana ei, Ingrid Hansen. "Sincera sa fiu, nu ma intereseaza cum arata si ca oamenii comenteaza pe aceasta tema. Important este ca este sanatoasa", mai spune Hansen. Ogarul, care traieste la o ferma din Canada, a facut recent obiectul unui studiu genetic efectuat de o echipa din SUA. In timp ce patrupezii din rasa sa vaneaza sau participa la curse, Wendy se bucura de o viata tihnita alaturi de stapana sa, care o lasa adesea sa doarma chiar si in patul matrimonial. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.