Prima a intrat in vizorul lui Mitica Dinamo, echipa care castiga pe banda rulanta jocurile de pregatire din Austria. "Eu nu am incredere in meciurile amicale. Dinamo sa fie foarte atenta. Eu am o experienta care imi spune ca de fiecare data cand am c
Prima a intrat in vizorul lui Mitica Dinamo, echipa care castiga pe banda rulanta jocurile de pregatire din Austria. "Eu nu am incredere in meciurile amicale. Dinamo sa fie foarte atenta. Eu am o experienta care imi spune ca de fiecare data cand am castigat prea multe amicale, m-am dat peste cap la meciurile oficiale", este de parere Dragomir.
Apoi a venit la rand Steaua, cu incurajari pentru noul ei antrenor: "Pe Steaua nu-i vaitati. Veti vedea ce salt va face Steaua. Am incredere si in Hagi si in Steaua. Am vazut meciul lui CFR Cluj cu Zaglebie si am vazut apoi ca i-a batut si Vasluiul cu 5-0. Daca a trecut Vasluiul de Zaglebie asta, eu zic ca va trece si Steaua", a declarat Dragomir, comentand victoriile cu 5-0 si 2-0 obtinute de ardeleni, respectiv de moldoveni, in confruntarile amicale cu adversara ros-albastrilor din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. "Rapid are un lot foarte bun, nu trebuie sa-i planga nimeni. Veti vedea. Lupta la titlu se va da anul acesta intre cinci echipe, Timisoara, Cluj, Steaua, Rapid si Dinamo. Nu stiu ce spun altii, dar, dupa parerea mea, Timisoara arata destul de bine si intra in lupta pentru titlu", a pronosticat Dragomir. Acesta a comentat si prezicerile lui Gigi Becali, care era convins acum cateva zile ca in campionatul viitor vor fi mai putine blaturi, dar se va folosi in exces motivarea adversarelor rivalilor.
"Eu va spun sa nu va luati dupa ce zice Gigi Becali, ci dupa ce face Gigi Becali. El e ca popa. Una spune, alta face. Eu nu cred nimic sau, ma rog, in proportie de 10 la suta din ceea ce spune Gigi Becali pentru ca este foarte smecher, destul de istet si este si bine consiliat acum. Gigi Becali nu face nici o declaratie fara sa fie interesat. Si cu testarea lui Borcea si lui Copos, ca valoreaza 300.000, a vorbit la misto. Vorbeste la misto ca sa comenteze lumea. Gigi Becali a invatat multe, mai ales de la politicienii de frunte. L-a avut mentor pe Hrebenciuc, apoi pe Dan Pavel si Gigi Becali s-a desteptat", a apreciat Dragomir.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.