Camera Deputatilor respinge acuzatiile Institutului pentru Politici Publice (IPP), potrivit carora deputatii Cezar Preda (PD) si Minodora Cliveti (PSD) au figurat in acelasi timp si ca aflindu-se intr-o deplasare externa, si ca votind pe baza de cart
Camera Deputatilor respinge acuzatiile Institutului pentru Politici Publice (IPP), potrivit carora deputatii Cezar Preda (PD) si Minodora Cliveti (PSD) au figurat in acelasi timp si ca aflindu-se intr-o deplasare externa, si ca votind pe baza de cartela in plenul Camerei.

Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Camerei, citat de MEDIAFAX, Cliveti si Preda urmau sa faca parte din delegatia parlamentara care s-a deplasat la Paris, in perioada 21 - 24 iunie 2006, la Reuniunea Comisiilor pentru cultura, stiinta, educatie si pentru probleme economice si dezvoltare, precum si la Strasbourg, in perioada 25 iunie - 1 iulie 2006, la a treia parte a Sesiunii ordinare a APCE. Minodora Cliveti a participat numai la "a treia Sesiune ordinara 2006 a APCE", in perioada 25 iunie - 01 iulie 2006, fiind, asadar, prezenta la lucrarile Camerei Deputatilor in ziua de 22 iunie 2006, exercitindu-si dreptul de vot. La rindul sau, Cezar Preda nu a mai facut deplasarea in strainatate, fiind prezent la lucrarile Camerei Deputatilor in zilele de 22, 26 si 27 iunie 2006, exercitindu-si dreptul de vot. "Cheltuielile care apar in situatia prezentata de IPP reprezinta contravaloarea taxei de neutilizare a biletului de avion, suportata, potrivit legii, de la bugetul Camerei Deputatilor", precizeaza Camera.

IPP a prezentat, joi, un raport privind deplasarile parlamentarilor in strainatate. De asemenea, IPP a solicitat Camerei explicatii in legatura cu faptul ca Minodora Cliveti, Valeriu Buzea, Relu Fenechiu si Cezar Preda figurau ca votind in plen, desi ei erau in deplasari externe.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.