Figuratie - joaca in "Tragedia lui Carmen" Opt copii dintr-un centru de plasament din judetul Sibiu vor face figuratie in "Tragedia lui Carmen".Ion Caramitru, regizorul acestui spectacol, care se va juca in Capitala Culturala a Europei, s-a declarat
Figuratie - joaca in "Tragedia lui Carmen" Opt copii dintr-un centru de plasament din judetul Sibiu vor face figuratie in "Tragedia lui Carmen".Ion Caramitru, regizorul acestui spectacol, care se va juca in Capitala Culturala a Europei, s-a declarat incantat "sa lucreze cu acesti copii extrem de inteligenti". Potrivit lui Caramitru, copiii au fost la Bucuresti si au facut repetitii impreuna cu artistii care vor urca pe scena.   Dezinteresati - adolescentii si stirile Circa 60% dintre adolescentii si tinerii americani sunt putin interesati de stirile zilnice, acestia urmarind in special stiri mondene, in timp ce razboiul sau politica sunt aproape ignorate, se arata intr-un studiu al Universitatii Harvard, citat de Reuters. Datele studiului mai arata ca doar unul din 20 dintre tinerii americani se bazeaza pe informatiile obtinute din ziare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.