La malul marii - fiul lui Stolojan s-a insurat Vlad Stolojan, fiul liderului PLD Theodor Stolojan, s-a casatorit ieri la Constanta cu o tanara englezoaica, potrivit Mediafax. Cununia religioasa a fost oficiata de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisulu
La malul marii - fiul lui Stolojan s-a insurat Vlad Stolojan, fiul liderului PLD Theodor Stolojan, s-a casatorit ieri la Constanta cu o tanara englezoaica, potrivit Mediafax. Cununia religioasa a fost oficiata de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, la Catedrala din Constanta. Si-au anuntat prezenta la eveniment numerosi lideri ai PLD, printre care Gheorghe Flutur, dar era asteptat si Traian Basescu. Petrecerea s-a tinut aseara, intr-un club din Costinesti. Cehia - Biserica inchinata soldatilor romani IPF Parinte Teoctist, Patriarhul BOR, impreuna cu IPF Parinte Cristofor, arhiepiscop ortodox de Praga si Mitropolit al Cehiei si Slovaciei, au sfintit ieri piatra de temelie a bisericii manastirii ortodoxe din localitatea Most, situata la 100 de kilometri de Praga. O biserica romaneasca pe teritoriul Cehiei, prima biserica ortodoxa ridicata aici dupa cel de-al doilea razboi mondial. Hramul bisericii va fi Sfantul Mucenic Valentin si este ridicata in memoria soldatilor romani care s-au jertfit pentru eliberarea Cehoslovaciei in timpul celui de-al doilea razboi mondial. BRAILA - Evadare de la Tichilesti Doi detinuti de la penitenciarul de Minori si Tineri Tichilesti, din judetul Braila, au evadat ieri. Politia a organizat filtre in tot judetul Braila, iar cautarile au continuat pe tot parcursul serii de sambata. Cei doi detinuti daca vor fi prinsi, risca o pedeapsa pentru evadare cuprinsa intre 6 luni si 2 ani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.