Pretext - tigara ajuta la scaderea stresului Pauzele de tigara ajuta la scaderea stresului la locul de munca, sustine Tony Urwin, un psiholog englez. Fumatul este de cele mai multe ori un pretext bun de a face pauze de relaxare, dar, in urma cu do
Pretext - tigara ajuta la scaderea stresului Pauzele de tigara ajuta la scaderea stresului la locul de munca, sustine Tony Urwin, un psiholog englez. Fumatul este de cele mai multe ori un pretext bun de a face pauze de relaxare, dar, in urma cu doua saptamani, in Marea Britanie a intrat in vigoare legea de interzicere a fumatului in locurile publice.   Constatare - messengerul si productivitatea Noile tehnologii de comunicare ameninta productivitatea muncii, concluzioneaza un raport al unui centru de studiu afiliat Universitatii din Lancaster. Site-urile de comert electronic si programele de instant messaging ii distrag pe angajati la locul de munca, care petrec tot mai multe ore de program navigand pe internet.   Riscuri - trag cate o dusca in pauza de masa Aproape un sfert dintre angajatii britanici consuma bauturi alcoolice in timpul pauzei de masa, arata un studiu la care au participat 1.000 de persoane. Patru din zece respondenti afirma ca sunt mai tentati sa consume alcool in timpul verii. Realizatorii studiului sustin ca angajatorii ar trebui sa reglementeze mai atent politicile impotriva consumului de alcool la serviciu, mai ales in meseriile in care pot aparea riscuri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.