Fostul lider palestinian Yasser Arafat ar fi murit de SIDA, sustine liderul Frontului pentru Eliberarea Palestinei, Ahmad Jibril, citat de publicatia "Israel Today". In acest context, CNN aminteste de presupusele inregistrari detinute de Securitatea
Fostul lider palestinian Yasser Arafat ar fi murit de SIDA, sustine liderul Frontului pentru Eliberarea Palestinei, Ahmad Jibril, citat de publicatia "Israel Today". In acest context, CNN aminteste de presupusele inregistrari detinute de Securitatea lui Nicolae Ceausescu, in care Arafat era surprins impreuna cu unul dintre bodyguarzii sai. Arafat a murit in 2004, la Paris, iar medicii francezi nu au publicat fisa medicala a lui Arafat. Speculatiile privind cauza decesului au mers de la otravirea de catre serviciile secrete israeliene pina la sifilis si SIDA, contactata in urma multiplelor relatii homosexuale.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.