Doina Jalea si-a inaintat demisia din functia de redactor sef al postului Radio Romania Actualitati. Contactata de noi, Doina Jalea ne-a declarat: "Am cerut sa trec de pe functia de redactor sef al postului Radio Romania Actualitati, pe functia jurna
Doina Jalea si-a inaintat demisia din functia de redactor sef al postului Radio Romania Actualitati. Contactata de noi, Doina Jalea ne-a declarat: "Am cerut sa trec de pe functia de redactor sef al postului Radio Romania Actualitati, pe functia jurnalistica, normala a oricarui jurnalist cu experienta, de realizator de emisiune. Adica ceea ce am fost eu inainte de a fi manager acum 12 ani. Deocamdata n-am fost chemata pentru nici o discutie si cererea se afla pe masa presedintelui institutiei. Motivatia deciziei mele de a renunta la functia pe care o detin poate fi data impachetata elegant: sistemul de valori dupa care se conduce in acest moment SRR-ul si sistemul meu propriu de valori ca jurnalist, de la care nu abdic pentru ca am scoala de presa serioasa si cu personalitati in spate, nu mai sunt compatibile". (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.